ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Προετοιμασία για εξετάσεις
στις ανώτερες επαγγελματικές σχολές χορού

Εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα χορού

Κάθε καλοκαίρι στο στούντιο DAN.C.CE λειτουργούν εντατικά τμήματα προετοιμασίας για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τον Σεπτέμβριο στις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για τις ανώτερες επαγγελματικές σχολές χορού και των δημόσιων σχολών όπως η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και η σχολή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Θέλουμε τα μαθήματα προετοιμασίας εισαγωγικών εξετάσεων χορού να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του μελλοντικού επαγγελματία χορευτή ή χορεύτριας. Για τον λόγο αυτό, οργανώνουμε ένα πλήρες πρόγραμμα με μερικούς από τους πιο έμπειρους και ικανούς δασκάλους στο χώρο, οι οποίοι παραμένουν σε άμεση επαφή με τη σύγχρονη και κλασική σκηνή, συμμετέχοντας ενεργά σε μεγάλες ομάδες χορού, διδάσκοντας παράλληλα σε αναγνωρισμένες επαγγελματικές σχολές χορού της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Το στούντιό μας λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια με επιτυχία, προσφέροντας μαθήματα στον κλασικό και σύγχρονο χορό, καθώς και σεμινάρια σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές. Είμαστε πάντα ενήμεροι για τις διαφορετικές τάσεις που εξελίσσονται στο χώρο του χορού αλλά και σε επαφή με προσεγγίσεις που κάνουν την εκμάθηση πιο άμεση και πιο ουσιαστική για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο Dance Cultural Centre οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν μαθήματα προετοιμασίας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σε συνεργασία με τους δασκάλους και το επίπεδο γνώσης του μαθητή, διαμορφώνεται ένα πρόγραμμα όπου σταδιακά θα μπορέσει να χτίσει και να ενισχύσει την απόδοσή του, έτσι ώστε την καλοκαιρινή περίοδο να μπορεί να δουλεύει χωρίς τραυματισμούς και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των εισαγωγικών εξετάσεων χορού.

 

 

DANCE CULTURAL CENTRE
Studio Χορού
Πειραιώς 76, Κεραμεικός, Αθήνα
Τ. 210 523 0582

© DAN.C.CE

Powered by Advalue